Antonis, Keurslager

Welkom bij Keurslager Antonis

Welkom in onze Keurslagerij in het winkelcentrum City Centrum Veldhoven. Bij ons kunt u o.a. terecht voor een goed stuk vlees en vleeswaren. Maar bij ons kunt u ook terecht voor meer, veel meer. Bijvoorbeeld onze Meat & Meals voor als u een keer geen tijd hebt om te koken. Tijdens de lunch kunt u een heerlijk belegd broodje bestellen bij de broodjesafdeling Petit Paris. Uiteraard hebben wij nog meer in huis zoals tapas, wijnen, soepen en een barbecue assortiment. Bekijk daarom op uw gemak onze website. Mocht u een vraag hebben kunt u gerust even bellen of een e-mail sturen. Ons team staat  elke dag voor u klaar om u van dienst te zijn!

Meat & Meals

In de Meat & Meals toonbank in onze winkel kunt u in vier stappen gemakkelijk uw maaltijd samenstellen. In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen, want niet iedereen heeft altijd tijd of gelegenheid om een maaltijd te bereiden. Snel bestellen? 

Lees hier hoe het in zijn werk gaat..

Webwinkel

Wij hebben ervoor gekozen om de handen ineen te slaan met de vers winkels van het City Centrum Veldhoven. Samen met Bakkerij Heeswijk, ’t Kaashuis en Groenten en Fruit City Centrum Veldhoven is er een compleet nieuwe webshop van vers ontstaan. Zo hopen wij  nog beter aan uw wensen te kunnen voldoen. Al uw boodschappen op één adres te bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen uw vleesproducten of Meat & Meals te bestellen. Op VersVeldhoven.nl kunt u dus voortaan uw producten van uw slager bestellen. Onze webwinkel is handig in gebruik, zoals u van ons bent gewend. Heeft u al een kijkje genomen? 

Heyde Hoeve varkensvlees

Van de Heyde Hoeve brengt u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de smaak en kwaliteit van ‘vrüger’. Het Heyde Hoeve varken is van het Duroc ras. Samen met het beste voer levert dat mals, sappig en smaakvol varkensvlees op. Het Heyde Hoeve varken is onlangs verkozen tot beste varken van Nederland!

Flyers & Folders

Een greep uit ons assortiment

Gourmet
Smulsteen
Vleeswaren
Schepsalades
Meat & Meals
Belegde broodjes
Diepvries producten
Gehakt en worst

Voor de ingrediënten van onze producten en allergie informatie, kijkt u hier.

Ook voor glutenvrije of vegetarische producten bent u bij ons aan het juiste adres!

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslager Special

Vanaf: 7 jan. 2019
tot: 20 jan. 2019

Winterse boemerang

Winterse boemerang

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
160

Recept van de week

Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika

Hoofdgerecht
Kip, Vleeswaren
Onbekend
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Bakken
Overig

Antonis, Keurslager

Meiveld 85
5501KD Veldhoven
0402532248
0402553738

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten